primarul gheorghe roman a verificat progresul lucrărilor la centrul social comunitar de agrement și sport din mediaș (video)

Marți, 6 august 2024, a continuat seria întâlnirilor în teren, la sediul Centrului Social Comunitar de Agrement și Sport din municipiul Mediaș, situat pe strada Sticlei, investiție care la acest moment se apropie de final. Clădirea este destinată petrecerii timpului liber în cadrul unor activități extrem de variate.

În mod concret, în cadrul acestui proiect, se realizează un centru social comunitar de agrement și sport, construcție ce face parte din strategia de dezvoltare a municipiului Mediaș, prin crearea unor spații destinate publicului larg. Spațiile propuse prin acest proiect sunt un teren de sport mix, o zonă cu panou de cățărat, o sală multifuncțională pentru gimnastică, yoga, fitness, aerobic etc., un spațiu de primire și așteptare, locuri de șezut pentru vizionarea evenimentelor sportive și un teren de sport descoperit pe acoperișul clădirii.

Conform proiectului, sala se dorește a fi folosită și pentru evenimente și manifestări sportive, la care se folosește nișa de cățărat ca și podium/scenă.

„La acest centru am fost împreună cu foarte mulți elevi din Mediaș în primăvara acestui an. Le promiteam atunci că în momentul în care investiția va fi finalizată, această lucrare va fi pusă la dispoziția lor, un loc în care își vor putea petrece timpul liber în mod civilizat, într-un mod cât se poate de decent. Apreciez că într-un timp relativ scurt, două, trei luni de zile și această investiție va fi finalizată. Nu pot decât să-mi doresc ca acest termen să fie respectat și un număr cât mai mare de elevi, de tineri din orașul nostru să se bucure de această investiție“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Ultima oră