adio cel mai mare brad de crăciun din românia la cisnădie. noul primar are alte planuri (video)

Pentru câțiva ani consecutiv, orașul Cisnădie s-a bucurat de renumele de a avea cel mai înalt brad de Crăciun din România, cu o înălțime de peste 40 de metri. Cu toate acestea, noul primar ales, Mircea Orlățan, are alte viziuni în ceea ce privește bradul de Crăciun. El susține că fondurile orașului ar trebui să fie utilizate cu înțelepciune și într-un spirit practic.

În cadrul emisiunii „Ora Locală”, Orlățan a afirmat că preferă să amenajeze doi brazi mai mici în locul unui brad de 40 de metri, atâta timp cât și locuitorii cartierului Arhitecților pot savura spiritul Crăciunului, fiind neglijați din acest punct de vedere până acum.

„Eu prefer să am doi brazi mai mici, dar unul să fie în Cartierul Arhitecților. Cartierul Arhitecților, de fapt, este un oraș în sine. Acolo nu a fost pus niciun beculeț niciodată. De ce să nu faci asta? Prefer să am doi brăduți medii decât cel mai mare din România. Sigur că vom avea activități, sigur că vom avea veselie. Ideea este de a aduce comunitatea împreună”, a spus noul primar.

De asemenea, primarul a declarat că fondurile orașului ar trebui să fie cheltuite cu chibzuință astfel încât să se poată îndeplini mai multe obiective, prin urmare va implementa un set nou de reguli înaceastă privință.

„Suntem aici toți și provocarea este să facem lucruri împreună, să cheltuim banii aici, să ne distrăm aici, să avem aici facilitățile de care avem nevoie, publice și private, de care dispunem. Asta este. Și avem un plan pentru asta și avem și resursele să le realizăm. De asemenea, pentru a avea resurse să facem toate astea, trebuie să nu le mai risipim. Și va trebui să lucrăm la asta și vor exista reguli. O să vedeți”, a mai spus Mircea Orlățan.

Ultima oră