trei șoferi prinși băuți în weekend la volan prin sibiu. cel mai beat, un bărbat de 51 de ani din vâlcea
foto: arhivă
Pe 3 august, în jurul orei 10:30, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit un autoturism pe Șoseaua Sibiului, condus de un bărbat de 59 de ani din Valea Viilor. Testarea alcoolscopică a arătat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, iar cercetările sunt în curs pentru aplicarea măsurilor legale.

În aceeași zi, la ora 22:30, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un alt autoturism pe strada Tipografilor, condus de un bărbat de 51 de ani din județul Vâlcea. Testarea alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost, de asemenea, dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, iar cercetările sunt în desfășurare.

În data de 4 august, la ora 02:30, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit un autoturism pe strada Ștefan Octavian Iosif, condus de un localnic de 63 de ani. Testarea alcoolscopică a arătat un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acest șofer a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. Cercetările sunt în continuare pentru a stabili situația de fapt și a aplica măsurile legale corespunzătoare.

Ultima oră