sibianul acuzat că și-a făcut trecere de pietoni în fața porții a remediat situația (video)

Un locuitor din Țichindeal a declarat că vecinul său ar fi decis să deseneze o trecere de pietoni în fața porții. Bărbatul acuzat a revenit cu un videoclip în care explică faptul că trecerea desenată de nepotul său, ca o joacă, a fost ștearsă imediat.

Citește în întregime: Povestea trecerii de pietoni din Țichindeal.

După ce a fost acuzat de vecinul său că ar fi trasat ilegal o trecere de pietoni în fața porții, locuitorul din Țichindeal a răspuns cu un videoclip în care ironizează așa-zisa trecere de pietoni care nu mai există.

sibianul acuzat că și-a făcut trecere de pietoni în fața porții a remediat situația (video)

În materialul video, bărbatul explică că nepotul său, în vârstă de nouă ani, a desenat acele linii cu bidineaua, cu care, de altfel, vopsise și pomii, dar și bordura de la intrarea în curte. Astfel, „filmul incriminator” realizat de vecinul său, ar surprinde doar momentul care a urmat după joaca copilului. Domnul Davidoiu argumentează că la el în curte ordinea și disciplina sunt valori de mare preț.

„Nu știu dacă observați dumneavoastră o trecere de pietoni deosebită, pe care a semnalizat-o printr-un video domnul Stanciu, că numai el putea, altcineva nu. El a filmat, știu, eu eram cu nepotul meu aici pe stradă, în primăvară. Mie îmi place să vopsesc calandrele, pomii. De ce n-a făcut o filmare să spună că am zugrăvit cu alb și bordura la intrarea în curte? Nu știu cum dumneavoastră puteți să acceptați toate aceste… mai bine tac din gură. Noi nu suntem o familie atât de bogată ca el. Eu sunt din Țichindeal, nevastă-mea e brașoveancă, eu am fost muncitor în Steagu Roșu, nevastă-mea a fost educatoare în șapte sate, lucrătoare în Nocrich, Țichindeal, toată lumea a respectat-o. La mine predomină curățenia, ordinea și disciplina. Asta e curtea noastră”, spune Davidoiu din Țichindeal.

sibianul acuzat că și-a făcut trecere de pietoni în fața porții a remediat situația (video)

Ultima oră