patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!
  • Sibiul de Odinioară aniversează 11 ani de existență cu o ediție de excepție, timp de patru zile între 15 și 18 august.
  • NO MERCY concertează pe scena din Parcul Tineretului, alături de L.A., Akcent, Hara, Semnal M, Geo da Silva și mulți alți artiști.
  • Copiii vor avea parte de activități și jocuri ca pe vremuri în mini parcul de distracții!
  • Gurmanzii sunt întâmpinați în festival de mai multe food truck-uri cu mâncări și deserturi apetisante.

Sibiul de Odinioară invită iubitorii de muzică retro, disco, pop și rock la un adevărat maraton muzical de gală și asta pentru că evenimentul devenit deja tradițional în oraș, aduce în această vară la cea de a 11-a ediție, artiști care au făcut furori în muzica pop, rock și disco în anii 90 și 2.000.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Și pentru a celebra așa cum se cuvine această sărbătoare, evenimentul care are loc în parcul Tineretului, timp de patru zile între 15 și 18 august, are în acest an un program stufos și atractiv.

Iubitorii muzicii care în urmă cu 20-30 de ani era în vogă, au parte de multe surprize și asta pentru că organizatorii aduc pe scena festivalului artiști care odinioară erau pe primele locuri în topurile naționale și chiar și internaționale.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

NO MERCY, cap de afiș la Sibiul de Odinioară

Fără nici un dubiu, cea mai mare surpriză pregătită pentru ediția anivediția din acească vară de la Sibiul de Odinioară este concertul NO MERCY.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Solistul Marty Cintron și colegii săi, au făcut furori în anii 90. Piese precum „Where Do You Go”, „My Promise” sau „Please Don’t Go”, au făcut înconjurul mapamondului și au ocupat primele locuri în topurile din toată lumea.

”La ediția trecută am spart gheața și am adus pentru prima dată în istoria noastră, un artist de peste hotare. Și cum NANA a avut un succes fulminant, anul acesta am decis să continuăm tradiția și să invităm pe scena festivalului nostru un alt nume consacrat printre iubitorii muzicii anilor 90.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

NO MERCY e un nume cu rezonanță puternică și sperăm că și sibienii sunt la fel de încântați ca și noi de faptul că pot să asculte și să fredoneze piesele care au făcut înconjurul planetei”, au transmis organizatorii de la ”Sibiul de Odinioară”.

Concerte cu Akcent, L.A., Akcent, Hara și Semnal M în Parcul Tineretului

Ediția a 11-a de la ”Sibiul de Odinioară” aduce și alte nume mari din muzica dance a ultimilor 30 de ani din România. Vă mai aduceți aminte de băieții de la Akcent? Cu siguranță ați fredonat măcar o dată piesele lor, iar ”Buchet de Trandafiri” se va auzi pe scena festivalului, pe 15 august.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

O zi mai târziu, pe 16 august urcă pe scenă formația L.A. și suntem convinși că vă mai aduceți aminte de piesa celebră ”Ochii Tăi”.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Pe 17 august, e obligatoriu să veniți în parcul Tineretului pentru că NO MERCY ne va oferi cu siguranță o seară de neuitat.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Și pentru că a trecut ceva timp de când au extaziat publicul de la noi din oraș, la ”Sibiul de Odinioară”, revin după mai bine de 5 ani de pauză cei de la Talisman, dar și cei de la Semnal M. patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!Va fi un concert special pregătit, așa că în 18 august trebuie să îi ascultați „pe viu” în Parcul Tineretului!

Dansăm ca acum 30 de ani pe muzică retro. Cu Geo Da Silva, Marusha și mulți alții la ”butoane”!

”Sibiul de Odinioară” vă invită la dans în fiecare din cele patru zile de festival. Va fi o adevărată discotecă în aer liber, iar la platane vin DJ de retrocunoscuți în România.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Pe 15 august celebrul DJ și producător, Geo Da Silva va electriza atmosfera așa cum o făcea și acum mai bine de 20 de ani în discotecile de la mare și în cluburile din țară. Codi Reivs deschide seara cu un mix al anilor 80-90-2000.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Pe 16 august la pupitru performează Marusha, dar nu ratați nici ”set-ul” lui Raul Carpiuc.

Sâmbătă înainte și după concertul NO MERCY, avem parte de doi dintre ”veteranii” DJ-ilor din România. Brugner & Enășescu ne vor purta într-o călătorie retro muzicală, cum nu ați mai avut parte.

Duminică, 18 august, Sebastian Abrudan ne ”încălzește” înainte de concertele Semnal M și Hara, iar seara o încheiem cu un mix de excepție al lui DJ Iorga.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Distracție ca odinioară pentru cei mici

Dacă veniți la ”Sibiul de Odinioară”, aduceți-vă și copiii sau nepoții. Jocurile de odinioară sunt readuse la viață în zona mini-parcului de distracții.

„Rațele și vânători”, ”zală” ori ”tuburi și cornete” sunt doar câteva dintre activitățile care cu siguranță îi vor încânta pe cei mici. Și la atelierele de creație se anunță lucruri interesante!patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

 Food truck-uri galonate potolesc foamea și setea gurmanzilor

”Sibiul de Odinioară” are amenajat în Parcul Tineretului și o zonă de street food.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

Aproximativ 10 food truck-uri au grijă să vă înfruptați cu preparate care mai de care mai delicioase.

Și pentru că mâncarea bună se savurează cu băuturi la fel de bune, vă puteți astâmpăra setea cu băuturi de la Backyard Bar, Bubble Bar și Wine Not, sau cu o cafea bună de la Olha Coffee.patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

„Sibiul de Odinioară” este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Parteneri principali:  GLS, Prima Shopping Center, Magnolia Residence

Parteneri strategici: Soma, Backyard, Ora de Sibiu, Vreau Reclamă, Sever Soundpatru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului! patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului! patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului! patru zile de retro festival la sibiul de odinioară. concerte cu no mercy, l.a., akcent, hara, semnal m și mulți alții în parcul tineretului!

 

Ultima oră