mega image a închis unul dintre magazinele din șelimbăr 

Mega Image a închis magazinul de pe strada Mihai Viteazul din Șelimbăr. Clienții nu își mai pot face cumpărăturile din această locație de la începutul lunii august. 

mega image a închis unul dintre magazinele din șelimbăr 

Magazinul Mega Image de pe strada Mihai Viteazul din Șelimbăr, aflat vizavi de Unimat, s-a închis. Locația respectivă a fost inaugurată în anul 2021, fiind printre primele magazine deschise de retailer în județul Sibiu. 

Parcarea a fost închisă, iar în întreaga zonă au fost lipite afișe care anunță închiderea magazinului, fără prea multe explicații. 

mega image a închis unul dintre magazinele din șelimbăr  mega image a închis unul dintre magazinele din șelimbăr 

„Stimați clienți, Vă anunțăm că magazinul se va ÎNCHIDE începând cu data de 01.08.2024. Magazinul MEGA IMAGE cel mai apropiat în care puteți efectua cumpărăturile este MI Șelimbăr (Adresa: Str. Doamna Stanca, nr. 35). Vă mulțumim”, este mesajul afișat la intrarea în locație. 

Ora de Sibiu a încercat să ia legătura cu reprezentanții magazinului pentru a afla dacă este vorba despre o închidere temporară, pentru renovări, ori dacă locația a fost închisă permanent. Vom reveni cu un răspuns oficial.

Ultima oră