independentul alexandru gavozdea nu exclude ideea de a intra într-un partid politic. „sunt perfect deschis” (video)
(c) Daniel Filimon

Arhitectul Alexandru Găvozdea, candidatul la Primăria Sibiu, care s-a clasat pe locul doi în preferințele sibienilor, nu exclude ca pe viitor să intre într-un partid politic.

Propunerile de a intra în partide politice au existat în perioada campaniei electorale, însă Alexandru Găvozdea a ales să candideze independent. Acesta explică de ce nu a intrat în partidul USR.

Prima propunere primită a fost în toamna trecută, când lucram cu Platforma Civică pentru acest plan de oraș pentru viziunea pe termen lung pe care eu cred trebuie o ai dacă vrei candidezi. Aceasta a fost prima condiție pe care am pus-o acestei propuneri, să aștepte până în decembrie când finalizez acest proiect cu Platforma Civică pentru fără o viziune voi fi doar un alt candidat. Am spus că mai devreme de decembrie nu pot fac lucrul acesta. Al doilea lucru ținea de o susținere care fie echilibrată în ceea ce privește efortul făcut de o parte și de cealaltă. Eu eram pregătit pentru o campanie și și ei urmau contribuie, dar trebuia existe și un consens interior în partid în acest sens. Până la urmă, răspunsul din partea lor a fost după un timp de gândire pe care și l-au cerut, a fost totuși preferă aibă candidatul propriu”, a declarat Alexandru Găvozdea în interviul de la „Ora Locală”.

Cât despre viitoarea candidatură la primărie și despre modul în care va candida, acesta spune că nu exclude opțiunea de a intra într-un partid politic. „Evident are tot sensul gândim spre o colaborare și îmi doresc lucrul acesta foarte mult și sunt perfect deschis, sigur, așa cum am spus-o și cu alte ocazii, mai puțin față de partidul de extremă dreaptă, care este absolut halucinant ce se produce la nivel național. Mai ales. Sunt niște idei care sunt absolut incompatibile cu realitatea fizică în care trăim”, a spus Găvozdea.

Forumul Democrat German pare să fie una dintre principalele partide politice în ceea ce privește alegerea arhitectului Găvozdea. „Valorile pe care le susține Forumul sunt până la urmă cele mai consistente. În Sibiu mi se par și cele mai așezate și mai puțin extreme, ceea ce cumva confirmă așteptările sibienilor. Terenul pentru o colaborare este foarte fertil pentru că nu sunt extreme care trebuie atenuate deci, da, și cu Forumul German și cu PNL, PSD, USR, oricine vrea să participe la o construcție care să fie în interesul sibienilor”, a mai spus arhitectul.

Citește și: Arhitectul Alexandru Găvozdea critică noul PUG al Sibiului și cere să fie reluat. „Unele lucruri nu pot fi corectate din mers” (video)

 

 

Ultima oră