fc hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru meciul cu fc botoșani

FC Hermannstadt a pus la vânzare online biletele pentru meciul din etapa 5 a Superligii, cu FC Botoșani, care programat pe Stadionul Municipal, sâmbătă, 10 august, de la ora 17.00. 

Clasată pe ultimul loc în Superliga după patru etape, cu doar două puncte, FC Hermannstadt este în căutarea primului succes din actuala stagiune. În poate obține sâmbătă, 10 august, când la Sibiu vine Botoșani, unul din puținii adversari care par accesibili în acest moment.

Prețurile biletelor sunt aceleași ca la precedentele două jocuri de la Sibiu: 50 lei la Tribuna 1, 40 lei la Tribuna 2 și 20 lei la peluză. La Tribuna 2 sunt și tichete Family Zone, cu locuri alăturate, la prețul de 40 lei/adult și 20 lei/copil.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

Și la această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Program casa de bilete a Stadionului Municipal Sibiu:

-joi:  orele 16.00 – 20.00
– vineri: orele 16.00 – 20.00
– sâmbătă: 13:30 – 17:30

Ultima oră