carmen iohannis a purtat o rochie creată de un designer american la întâlnirea internațională a sașilor din sibiu
foto/ tabu.ro

Carmen Iohannis a participat alături de președintele României, în acest weekend, la un eveniment în Sibiu.Aceasta a luat parte la Întâlnirea Internațională a Sașilor, desfășurată în perioada 2 – 3 august. L-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis îmbrăcată într-o rochie care nu e creată de un designer român, ci de unu american, scrie Tabu.

De ani colaborează cu creatoarea de modă Eli Lăslean, dar și cu Andreea Tincu. Iată că de data aceasta, la evenimentul la care a luat parte în acest weekend alături de Klaus Iohannis, prima-doamnă a purtat o rochie albă cu imprimeuri creată de Tury Burch, o casă de modă americană, care a luat naștere în anul 2004.

Articolul vestimentar ales de Carmen Iohannis pentru Întâlnirea Internațională a Sașilor de la Sibiu costă 4.049 de lei, însă pe unele site-uri de modă poate fi găsit la reducere la prețul de 3.239 de lei. Prima-doamnă și-a accesorizat ținuta cu sandale deschise la culoare, cu o poșetă albă, dar și cu perechea ei preferată de ochelari, cu care a apărut în ultima perioadă.

În dressingul ei, Carmen Iohannis are mai multe genți de la case de modă cunoscute, are poșete de la Chanel, dar și de la Dior.

Ultima oră