birou unic pentru firme la cisnădie. problemele birocratice se vor rezolva mai ușor (video)
(c) Daniel Filimon

Primarul ales al Cisnădiei își propune să aducă mai multe firme în oraș pentru a dezvolta mediul de afaceri. Acesta a declarat la Ora Locală că va face demersuri pentru a rezolva cu ușurință problemele birocratice. 

YouTube video

Mircea Orlățan a fost ales, în iunie, primar la Cisnădie. Mandatul său va începe în toamnă, iar până atunci se pregătește, discutând cu specialiști și adunând informații despre proiectele pe care le va implementa. 

Orlățan își dorește să atragă investitori în Cisnădie, astfel că va crea un birou unic pentru firme, unde oamenii de afaceri să primească informații fără prea multă birocrație. 

„În ce mă privește, am promis, mai pe românește, și este interesul meu de primar să am activitate economică și oamenii să câștige salarii cât mai bune, firmele să facă profit și o bucățică să vină și la bugetul local, să facem tot pentru oameni aceste investiții care sunt atât de necesare în Cisnădie. 

Vom face lucrurile acestea, îi vom încuraja și ce avem în plan și am fost de acord că este foarte util să facem, este un birou unic pentru firme, în care ei să vină, pe de o parte, să-și rezolve problemele birocratice ușor, să fie îndrumați către alte entități, alte instituții avizatoare, unde este cazul. Dar eu îmi doresc ca acolo să fie și un fel de schimb de informații, cum sunt acuma, de exemplu, atâtea spații de închiriat pe diferite structuri. Astea putem noi să le centralizăm, dar să-i ajutăm și să se întâlnească cererea cu oferta. Pentru că avantajul e al tuturor, și al nostru.

Eu perioada asta mi-am petrecut-o și mi-o petrec în continuare, adunând specialiști, adunând informații și pregătindu-mă pentru început”, a spus Mircea Orlățan.

Ultima oră