s-au pus în vânzare biletele la meciul corvinul - astana de la sibiu

Corvinul Hunedoara revine la Sibiu joi, 8 august (ora 21.00), când va înfrunta în manșa tur din turul 3 preliminar al UEFA Conference League pe FC Astana (Kazahstan). 

Eliminată din Europa League de Rijeka, echipa de Liga 2 Corvinul Hunedoara continuă aventura europeană în turul 3 al Conference League, unde va avea ca adversară pe Astana (Kazahstan). Manșa tur este programată la Sibiu joi, 8 august, de la ora 19.00.

Biletele s-au pus în vânzare pe siteul Bilete.ro și sunt disponibile aici. 

Prețul biletelor diferă în funcție de tribună din cum urmează: 70 lei la Tribuna 1, 60 lei la Tribuna 2 și 40 lei la peluze.

Casa de bilete a Stadionului Municipal va fi deschisă și în ziua meciului, începând cu ora 16.00, doar dacă nu se vor epuiza toate tichetele.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor (sector C1), alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil.  Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor au acces gratuit la meci, pe baza prezentării certificatului de încadrare în handicap și a datelor de contact la adresa de e-mail office@bilete.ro.

Ultima oră