primaria din cisnădie se redeschide pentru toți locuitorii. orlățan: “voi ruga polițistul local țină ușile deschise de aici încolo” (video)

Noul primar al orașului Cisnădie, Mircea Orlățan, își propune să transforme modul în care sunt abordate discuțiile și problemele cetățenilor. Strategia sa vizează transformarea biroului primarului într-un spațiu deschis discuțiilor și accesibil tuturor locuitorilor orașului.

YouTube video

Întrebat în cadrul emisiunii „Ora Locală” cu cine consideră că ar putea colabora mai eficient dintre consilierii locali din noua configurație, Mircea Orlățan a subliniat că își dorește să colaboreze cu toți consilierii în mod egal.

„Mi-aș dori foarte mult ca noi românii și noi, cetățenii, să depășim această luptă politică. Când vorbim de proiecte locale, ar trebui să lucrăm împreună, chiar dacă suntem de la Partidul Naționalist sau Progresist sau Liberal, ar trebui să le discutăm. În Consiliul Local Cisnădie vor fi discuții publice, vor fi ședințe publice, vor fi transmise live, vor fi invitați cetățenii, se vor ține în spații mari. Va fi complet diferit de ce a fost până acum. Va fi exact cum trebuie să fie un consiliu local și atunci probabil că vom lucra împreună cu toate forțele”, a transmis primarul ales.

primaria din cisnădie se redeschide pentru toți locuitorii. orlățan: “voi ruga polițistul local țină ușile deschise de aici încolo” (video)
(c) Daniel Filimon

Mircea Orlățan afirmă că ușile primăriei și ale biroului său vor fi întotdeauna deschise pentru cetățeni, oferindu-le oportunitatea de a purta discuții. Scopul său este ca toți cetățenii să se simtă auziți și respectați.

„Ușile administrației locale se vor deschide chiar înainte să ajung eu în birou, pentru că atunci când voi intra în primărie, voi ruga polițistul local să le țină deschise de aici încolo. Până când voi ajunge în birou vor fi deschise. Jos la primărie e un hol frumos, e o construcție destul de frumoasă, jos va fi un spațiu în care cetățenii pot să vină să solicite diverse intervenții, diverse servicii și vor primi bilete de ordine. Va fi și un spațiu de așteptare”, a mai explicat primarul.

Ultima oră