mesaj important din partea conducerii fc hermannstadt pentru antrenorul marius maldărășanu

FC Hermannstat a căzut pe ultimul loc în Superliga după eșecul suferit vineri la Galați, scor 0-1, dar conducerea clubului sibian anunță că merge în continuare pe mâna antrenorului Marius Măldărășanu.

Cu doar două puncte după patru meciuri, FC Hermannstadt este ultima în Superliga, însă jocul din ultima etapă, de la Galați a fost unul mai consistent comparativ cu cel din primele trei runde.

La flash-interviurile de la finalul partidei de la Galați, Marius Măldărășanu a spus că nu știe dacă mai are susținerea patronilor.

Ștefan Băcilă, unul dintre acționarii clubului de pe malul Cibinului anunță însă că Sibiul continuă cu Marius Măldărășanu pe bancă. ”Măldărășanu nu pleacă! Ne gândim să vedem ce jucători mai putem aduce” a anunțat duminică șeful clubului sibian.

A venit Kalifa Kujabi

După ce tehnicianul a cerut în ultimul timp un mijlocaș central, patronii de la FC Hermannstadt au ajuns la un acord cu CFR Cluj, iar la echipă a ajuns Kalifa Kujabi de la CFR Cluj. Mutarea a fost anunțată în premieră de Ora de Sibiu aici.  Ulterior, Măldărășanu a confirmat discuțiile avansate pentru aducerea mijlocașului originar din Gambia. Cel mai probabil, Kujabi va fi prezentat orele viitoare pe siteul oficial al clubului.

mesaj important din partea conducerii fc hermannstadt pentru antrenorul marius maldărășanu

Kujabi (24 ani) a mai jucat în Italia, la Frosinone, Muravera și SEF Torres 1903 și a bifat și două apariții în Serie B.  A jucat cu preponderență în Serie C, acolo unde a fost împrumutat de Frosinone. Originar din Gambia, Kalifa are și cetățenie italiană și este cotat la suma de 75.000 euro pe siteurile de specialitate.

 

 

Ultima oră