femei amendate pentru comportament agresiv în trafic. una era pe motocicletă

Polițiștii de la Brigada Rutieră, în colaborare cu inspectorii RAR, au aplicat un număr de 134 de amenzi și au reținut 5 permise de conducere, în cadrul unei acțiuni desfășurate în ultimele două zile în Capitală. Printre cei sancționați se află și două femei, care au fost amendate pentru comportament agresiv.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în urma acțiunii desfășurate în perioada 1-3 august, au fost date 134 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, scrie Mediafax.

19 dintre acestea au fost aplicate pentru modificări ale sistemului de evacuare a noxelor, 16 pentru modificări neomologate, 78 pentru alte deficiențe tehnice și 21 pentru alte abateri prevăzute de legislația rutieră.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere, din care 4 pentru adoptarea unui comportament agresiv, au reținut 47 de certificate de înmatriculare, pentru deficiențele tehnice constatate în urma controalelor efectuate de inspectorii din cadrul Registrului Auto Român, precum și 28 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Amendă pentru o motociclistă nervoasă

Astfel, vineri, o femeie de 36 de ani, a condus o motocicletă pe Bd. Timișoara și a adoptat un comportament agresiv, ambalând excesiv și repetat motorul. În urma controlului efectuat de inspectorii RAR, s-a constatat faptul că avea modificări constructive neomologate la sistemul de evacuare , lumini neconforme, precum și plăcuța cu numărul de înmatriculare deteriorată. Femeia a fost amendată cu 2.640 lei, fiind dispusă măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, precum și reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuței cu numărul de înmatriculare până la remedierea deficiențelor constatate.

De asemenea, sâmbătă, o femeie în vârstă de 28 de ani, a condus un autovehicul în zona Piața Victoriei și a adoptat un comportament agresiv, prin efectuarea unui derapaj intenționat de natură a stânjeni persoanele aflate în zona drumului public.

Aceasta a fost amendată cu 660 lei, fiind dispusă măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, un tânăr de 25 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Mihai Bravu/Str. Dristorului, iar în urma controlului efectuat s-a constatat faptul că avea modificări constructive neomologate la sistemul de evacuare, precum și deficiențe la sistemul de iluminare față.

Persoana în cauză a fost amendată cu 990 lei și s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuței cu numărul de înmatriculare până la remedierea deficiențelor constatate

Ultima oră