afacere profitabilă în sibiu, la doar 52.000 de euro. salon de înfrumusețare cu aparatură performantă (foto)

Ai economisit bani și vrei să îți deschizi o mică afacere? Smart Slim poate fi afacerea visurilor tale, un business profitabil dar care aduce și satisfacții sufletești. Este un salon de înfrumusețare cu cele mai performante tehnici de remodelare și întreținere corporală din Sibiu. Afacerea poate fi a ta cu doar 52.000 de euro!

Saloanele de înfrumusețare sunt unele dintre cele mai profitabile afaceri la momentul actual. În Sibiu, domeniul esteticii este la mare căutare pentru că, indiferent de vârstă, orice femeie își dorește să arate exemplar, așa că de cele mai multe ori apelează la profesioniștii în domeniu. Smart Slim are un concept unic, care de la bun început a atras atenția sibiencelor.

Metode de slăbire localizată, remodelare corporală, combaterea celulitei și a grăsimii fibrozate, tratarea laxității pielii, reducerea vergeturilor si a cicatricilor, reducerea ridurilor, drenajul limfatic și îmbunătățirea circulației precum și tratamente pentru bărbați – toate se pot face cu ajutorul aparaturii de la Smart Slim.

afacere profitabilă în sibiu, la doar 52.000 de euro. salon de înfrumusețare cu aparatură performantă (foto)

Smart Slim este poziționat în zona centrală

Salonul este situat pe strada 9 Mai, într-o locație modernă și are o chirie foarte avantajoasă. Include trei camere mobilate și utilate conform cerințelor în vigoare. Problema facturilor nu există deoarece consumul la gaz și energie electrică nu este unul ridicat. Totodată, salonul dispune deja de website, pagină de Facebook și Instagram, astfel primul pas în vederea publicității fiind deja asigurat.

Administratorul ”Smart Slim”, Oana Rogojanu, spune că este o afacere perfectă pentru o persoană implicată care iubește frumosul, și este dispusă să ofere viitorului administrator training gratuit pentru utilizarea si mentenanța echipamentelor, politica de preț și promovare.

afacere profitabilă în sibiu, la doar 52.000 de euro. salon de înfrumusețare cu aparatură performantă (foto)

Afacerea vine „la pachet” cu cele mai avansate soluții în domeniul esteticii, având proceduri extrem de precise, inovatoare, fără durere, non-invazive pentru slăbit, reconstruire, reîntinerire și detoxifiere. La salon se pot face tratamente cu câmp electromagnetic concentrat HI-EMT, radiofrecvență RF, ultrasunete, criolipoliză, unde acustice, presoterapie, vacuum, fototerapie, saună cu aburi în capsule individuale, masaj automatizat Roll Magic și diverse tratamente faciale.

afacere profitabilă în sibiu, la doar 52.000 de euro. salon de înfrumusețare cu aparatură performantă (foto)

Prețul afacerii și metodele de plată

Afacerea se vinde la prețul de 52.000 EURO. Cei interesați pot cumpăra doar afacerea și să funcționeze în spațiul respectiv cu chirie, sau pot cumpăra și spațiul. Amortizarea investiției se poate face în mai puțin de un an de zile.

Mai există și opțiunea ca unele dintre cele mai performante aparate – toate cu garanție și certificate CE – să fie achiziționate.Separat se vând la pachet următoarele opt aparate, la prețul de 34.000€:

  • EMSLIM aparat de stimulare electromagnetică musculatură – consumabile: apă distilată (aparatul lucrează singur);
  • Body-RF aparat cu radiofrecvență facial si corporal- consumabile: electrozi de împământare;
  • ABS-RF aparat cu radiofrecvență cu cel mai mare manipul din estetică pentru zona abdominala/lombara – fără consumabile, incluse trei lămpi RF de rezerva (aparatul lucrează singur);
  • SHOCK-WAVE aparat cu unde acustice sau balistice – consumabile: gel ecografic;
  • CRIOLIPOLIZĂ cea mai eficientă variantă de pe piață de la ora actuală, include 7 capete de tratament (2x25cm, 2x20cm, 2×12,5cm + 1xbărbie dublă), 4 lucrând simultan, temperatura de răcire – 16 °C, consumabile: apă distilată și membrane pentru protecția pielii (aparatul lucrează singur);
  • PRESOTERAPIE costum întreg cu funcție de încălzire – consumabile salopete de unica folosință (aparatul lucrează singur);
  • Aparat cu Vacuum pentru tratament anticelulitic, tratament facial, lifting sani sau fese (aparatul lucrează singur);
  • VIBROMATIK – aparat de vibromasaj pentru: drenaj limfatic, spargere micro si macro a nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculara, peeling.
    Gratuit, se pun la dispoziție consumabile în valoare de 4000 €.

Persoanele interesate pot apela la numărul de telefon: 0752772771.

Ultima oră