situația ștrandului închis de la cisnădie: viitorul primar va face verificări. „bănuiesc că nu din cauza lipsei apei nu funcționează” (video)
Sursa foto: Facebook/ Ștrand Măgura Cisnădie

Ștrandul din Cisnădie este închis, iar primarul ales al Sibiului, Mircea Orlățan crede că nu din cauza lipsei apei, ci din cauza modului în care sunt gestionați banii.

YouTube video

Mircea Orlățan a vorbit despre ștrandul din Cisnădie, care în prezent este închis. Primarul ales al Cisnădiei spune că va lua măsuri și că nu se va distruge nimic, ci, din contră, va încerca să facă profitabile investițiile deja existente.

„O să analizăm aceste lucruri și o să luăm deciziile raționale. Consiliul Local va trebui să și le asume, într-o modalitate sau alta în care le prezentăm noi, administrația, și după care vom acționa. Nu înseamnă că vom distruge. Vom aduce contractele astfel încât să fie profitabile pentru primărie. Vom schimba anumite organizări și ale activității sportive. Avem patinoar acolo, avem o sală polivalentă, avem un ștrand unde și acolo trebuie investit în mai multe lucruri. Avem terenuri de tenis și o să mai avem niște terenuri de sport în zona aceea. Este o zonă care poate să fie administrată exclusiv de primărie, cu un profit bun dar și pentru comunitate”, a declarat Mircea Orlățan în interviul de la emisiunea „Ora Locală”.

Orlățan spune că motivul pentru care ștrandul din Cisnădie este închis nu este cel real. „Eu bănuiesc că nu din cauza lipsei apei nu s-a dat drumul la ștrand. Vorbim și de Zilele Cisnădiei și știm că erau bani. Vorbim de un mod de abordare. Acest mod de abordare se transpune și în funcționarea primăriei și în modul cum se dirijează banii”, a spus acesta.

Ultima oră