sibian condamnat la închisoare după ce l-a bătut pe iubitul fostei concubine

Un sibian a fost condamnat la închisoare fiindcă l-a bătut pe iubitul fostei concubine. Individul va sta 1 an și jumătate în spatele gratiilor. 

Totul s-a petrecut în luna februarie 2020, atunci când un bărbat l-a contactat pe fostul concubin al actualei iubitei, cu care femeia are trei copii, pentru a-l ruga să vină la adresa lor din Sibiu pentru a o lua pe fiica minoră la el. Fostul concubin, auzind că femeia și-a refăcut viața, s-a enervat, astfel că a mers foc și pară la adresa celor doi. 

De cum a ajuns în fața imobilului, fostul concubin l-a amenințat pe actualul iubit că îl va bate, astfel că acesta și-a luat măsuri de precauție și s-a înarmat cu o bâtă de lemn. Dar individul i-a luat bâta din mâna și l-a lovit în repetate rânduri până când a căzut la pământ. 

La scurt timp, la fața locului a venit și poliția, care l-a găsit pe bărbat sângerând. Omul era lovit la nivelul capului și feței, astfel că a fost dus la spital cu ambulanța. 

În timpul audierilor, bărbatul bătut a declarat că a fost agresat de fostul concubin al iubitei lui din răzbunare. „Persoana vătămată a precizat că a fost prima oară când s-a întâlnit față în față cu inculpatul, iar acesta consideră că agresiunile aia vut ca mobil dorința de răzbunare a inculpatului pentru faptul că femeia s-a despărțit de acesta și a început o relație cu persoana vătămată”, se arată în rechizitoriul publicat pe rejust.ro. 

În cursul urmăririi penale, agresorul a avut o atitudine oscilantă, în sensul că, pe de o parte, a recunoscut că l-a lovit pe bărbat, iar pe de alta, a susținut că el doar s-a apărat, fiind provocat. Instanța a reținut însă că fapta s-a petrecut din răzbunare, cu intenția directă de a-l agresa pe bărbat. 

Pe 1 august 2024, la mai bine de 4 ani de la data comiterii faptei, bărbatul a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare. În plus, el a fost obligat să îi plătească daune morale în valoare de 2.000 de euro bărbatului pe care l-a agresat. 

Ultima oră