liquid money - așii amanetului, prompți și în cele mai extreme situații. au livrat un ceas rolex cu elicopterul la bucurești (video)

Magazin recunoscut pentru calitatea și promptitudinea serviciilor, Liquid Money – Așii Amanetului face orice pentru ca livrarea ta să ajungă la timp, chiar și în cele mai extreme situații.

Tot timpul clientul primează pentru cei de la Liquid Money – Așii Amanetului. Indiferent de condițiile oferite, coletul cu obiectele comandate din magazinele Liquid Money trebuie să ajungă intacte și la timp, la ușa clientului.

Cunoscutul designer român Cătălin Botezatu a avut nevoie urgentă de un ceas Rolex, care se găsea doar la magazinul Liquid Money de pe strada Alba Iulia, din Sibiu. Echipa Liquid Money a trebuit să livreze ceasul până a doua zi în contextul în care Valea Oltului este închisă. Soluția nu a întârziat să apară. Doi reprezentanți ai Liquid Money au mers cu elicopterul până la București pentru a livra obiectul de valoare.

„Asta înseamnă să lucrezi cu firme prompte. Pe mine m-a ajutat foarte mult pentru că a ajuns atât de repede pentru că este o ocazie specială. Mai mulți prieteni ne-am gândit să facem un cadou special și știm că voi sunteți profesioniști și că aveți produse de calitate. E perfect”, a spus Cătălin Botezatu după ce a analizat ceasul.

La casa de amanet Liquid Money – Așii Amanetului, poți găsi cadoul ideal pentru cei dragi. Cât despre livrare, aceștia se asigură că indiferent de situație coletul a ajunge la timp. Mai mult, Așii Amanetului înglobează o serie de servicii avantajoase printre care amanet sau schimburi. În continuare, clienții pot opta pentru regimul de consignație. Mai exact, orice produs poate fi lăsat în vederea vânzării, se stabilește un preț și în momentul în care se vinde clientul primește banii, iar magazinului îi revine un mic comision. Cei care trec pragul magazinului Liquid Money pot vinde, cumpăra sau amaneta orice obiect. Important este că la Liquid Money orice obiect se poate negocia.

Magazinul Liquid Money a început extinderea conceptului unic și în alte zone ale țării. Pe lângă magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, un nou sediu a fost deschis la București, pe Șoseaua Virtuții, nr. 24.

Fii la curent cu toate noutățile urmărind paginile de Facebook și Instagram ale magazinelor Liquid Money – Așii Amanetului.

 

Ultima oră