investiții de aproape 110.000 lei în spitalul clinic județean de urgență sibiu prin sprijinul asociației „împreună pentru sănătate”

Investițiile în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu continuă grație ajutorului necontenit al firmelor care înțeleg importanța îngrijirilor medicale de calitate acordate într-un cadru modern, dotat și pregătit cu cele mai noi aparate.

De această dată, spitalul dorește să transmită mulțumiri unui grup de firme cu ajutorul cărora s-au făcut investiții importante, în valoare totală de peste 107.000 de lei, prin intermediul Asociației „Împreună pentru Sănătate”, care se implică fără odihnă în creșterea calității actului medical și identifică surse de sponsorizări. Cu acești bani s-au realizat investiții în aparatură și alte dotări necesare.

SCJU Sibiu a beneficiat, în prima parte a acestui an, de investiții în valoare de aproximativ 107.000 de lei provenite de la Asociația Împreună pentru Sănătate, prin efortul comun al firmelor Instalsib, Selirom, Altex, Promed Solution MD, Sobis, Minet, Zimmer Biomet, Klaus Distribution și Medical Corp. Au fost achiziționate, printre altele, sisteme de prelevare și prelucrare a grefelor, suport de perfuzie mobil, scaun de recoltare sânge, o prelungire pentru instalația de gaz de la Blocul Alimentar, televizoare LED, frigidere și alte elemente necesare continuării activității medicale și administrative a spitalului în condiții optime.

Le mulțumim tuturor celor care dau o mână de ajutor asociației în demersul acesta neobosit de a ajuta Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu cât mai multe investiții. Este un drum anevoios și îndelungat, care nu se încheie niciodată, dar care merită din plin, iar fiecare mic ajutor ne ajută să facem pași hotărâți înainte!”, spune Cornel Benchea, președintele Asociației Împreună pentru Sănătate.

Date suplimentare:

Asociația Împreună pentru Sănătate a fost înființată în anul 2021 și are drept scop atragerea de fonduri bănești și bunuri materiale în vederea susținerii activității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, îmbunătățirea și facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populației.

Ultima oră