individul care a făcut scandal joi seara și a urinat lângă clienții unei terase din centrul sibiului a fost amendat

Individul care a făcut scandal și a urinat lângă clienții unei terase din centrul Sibiului a fost amendat de oamenii legii. 

Scandalagiul care a deranjat mai mulți oameni, joi seara, pe Pietonala Bălcescu din Sibiu, amenințându-i cu un pistol de jucărie și urinând lângă ei, a fost identificat de polițiști. Omul are 41 de ani și este din Sibiu. 

Citește și: Incident halucinant în centrul Sibiului. Un bărbat a urinat lângă o terasă și a amenințat oamenii cu un pistol de jucărie (video)

„La data de 1 august a.c., în jurul orei 20.30, prin apel 112, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în zona centrală a municipiului Sibiu, unde un bărbat ar fi avut un comportament agresiv față de clienții unui local. Ajunși rapid la locul incidentului, polițiștii de ordine publică au depistat și au identificat persoana în cauză, constatând că este vorba despre un sibian în vârstă de 41 de ani, care, aflat în stare de ebrietate, ar fi adresat injurii persoanelor aflate pe terasa localului și ar fi săvârșit acte obscene în spațiul public”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991R.

Ultima oră