fc hermannstadt pierde la galați și e pe penultimul loc. sibiul e în colaps (video)

FC Hermannstadt a pierdut vineri la Galați, scor 0-1 cu Oțelul și echipa sibiană rămâne fără victorie după patru meciuri de Superliga. 

Sibienii au făcut o repriză bună și au pus în dificultate Oțelul, pe o caniculă sufocantă și un gazon absolut groaznic, pe care nu ar trebui să se joace nici meciuri de Liga 3. Mădărășanu a schimbat așezarea echipei și a mizat pe un 4-3-3, dar a fost imposibil de construit pe un teren cu nisip și gropi.

YouTube video

După un început mai timid al sibienilor, Deaconu are un șut bun, din 6 metri, dar portarul gazdelor reușește să respingă cu piciorul. Chițu este și el periculos în minutul 40, scapă singur, dar șutul său la colțul scurt este blocat de portarul advers.

Imediat, Cisotii este lansat în careul sibienilor, dar greșește preluarea și Căbuz intervine. Pe final de repriză, Murgia a marcat, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

fc hermannstadt pierde la galați și e pe penultimul loc. sibiul e în colaps (video)
Foto. FC Hermannstadt

Partea secundă începe cu ocazia lui Djuric, care a reluat peste poartă după o centrare venită de pe dreapta. S-a jucat mult fizic, între cele două careuri, cu puține situații de poartă. Căldura și-a pus amprenta asupra celor două echipe, care au părut sleite de puteri în partea secundă. Mai prospătă după schimbări, Oțelul este aproape de gol în minutul 76, când șutul lui Cisotti de la distanță lovește bara porții sibiene. Apoi, gălățenii au mai avut o șansă bună, dar Juric și Lameira s-au încurcat reciproc. Vine și replica Sibiului pe o contră rapidă, dar Neguț trage slab  din interiorul careului, în loc să paseze pentru Chițu.

fc hermannstadt pierde la galați și e pe penultimul loc. sibiul e în colaps (video)
Foto: FC Hermannstadt

Meciul se îndrepta spre un 0-0 echitabil, dar Galațiul dă lovitura în minutul 86, când Tănase reușește o incursiune bună pe flancul stâng, trage puternic de la 16 metri, Căbuz respinge cu greu, mingea ricoșează la Juric, care înscrie din interiorul careului.

Sibiul mai are o situație favorabilă în minutul 90, Neguț însă pare complet ieșit din formă și ratează șutul. Se termină 1-0 pentru Oțelul, care este lider în SuperLiga. Cu doar două puncte în patru etape, echipa lui Marius Măldărășanu este penultima în clasament și poate cădea pe ultimul loc până la finalul rundei. Jocul sibienilor nu este însă al unei echipe candidate la play-off, ci al uneia care se va bate pentru evitarea retrogradării.

FC Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian – Ivanov, Murgia, Deaconu (D. Iancu 58) – Balaure, Chițu, Ianis Stoica (Neguț 65). Antrenor Marius Măldărășanu

fc hermannstadt pierde la galați și e pe penultimul loc. sibiul e în colaps (video)

Ultima oră