alexandru găvozdea, explicații despre cel mai controversat clip din campania electorală la sibiu. „nu e bine să ne luăm prea în serios” (video)
(c) Daniel Filimon

Candidatul independent Alexandru Găvozdea a vorbit în cadrul interviului de la „Ora Locală” despre videoclipul cu Ruxandra Cibu, care a devenit viral pe rețelele de socializare. Acesta explică faptul că nu a existat nicio rea intenție, ci doar a fost o glumă pe care mulți au agreat-o.

YouTube video

În data de 14 mai, în timpul campaniei electorale, Alexandru Găvozdea a realizat un videoclip în care apare Ruxandra Cibu, în timpul unei declarații de presă, în care face o greșeală ușor interpretabilă.

„Am zis că totuși era un moment în care campania începea să fie destul de tensionată. Părea că se încordează puțin lucrurile și am zis să ne mai destindem. Credeam că o să ne mai destindem, pentru că nu e bine să ne luăm prea în serios. Vorbim despre faptul că vrem să lucrăm pentru oameni, pentru oraș, pentru mai bine, dar nu trebuie să fie cu încrâncenare, acestea trebuie să fie cu pasiune, cu dăruire, trebuie să fie cu efort, cu siguranță”, a declarat Alexandru Găvozdea.

Arhitectul spune că au fost și persoane care nu au agreat gluma. „Au fost și foarte mulți oameni care au considerat că nu se face. Îmi cer scuze celor care cred nu se face pentru era femeie. Nu cred e vreo diferență. E o chestie care trebuie luată ca atare, ca o glumă și trecem mai departe. Au fost foarte mulți, chiar și din oponenți, care au zis da, e o glumă bună”, a mai spus Găvozdea.

Ultima oră