zeci de pompieri sibieni avansați în grad în cadrul unei ceremonii organizate de isu (foto)

Data de 1 august este o zi de mare însemnătate pentru pompieri, întrucât anual au loc înaintările în gradul următor, la termen.

Joi, cu ocazia ceremoniei anuale de avansare în grad, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu a avut deosebita onoare de a recunoaște meritele și dedicarea pompierilor sibieni. În cadrul acestei ceremonii, un număr de 60 de pompieri, au fost avansați în grad.

Ceremonia de avansare în grad reprezintă un moment unic și deosebit de important din cariera militară, punând în evidență nu doar realizările individuale, ci și responsabilitățile care vin odată cu experiența, toate contribuind la succesul colectiv.

zeci de pompieri sibieni avansați în grad în cadrul unei ceremonii organizate de isu (foto)

Pentru a marca acest moment așa cum se cuvinte au avut loc ceremonii la sediile tuturor subunităților de pompieri din județul Sibiu astfel:

  • Din cadrul reședinței inspectoratului au fost avansați în grad 4 ofițeri;
  • Din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu au fost avansați în grad 22 de subofițeri;
  • Din cadrul Detașamentului de Pompieri Mediaș au fost avansați în grad 17 subofițeri;
  • Din cadrul Secției de Pompieri Miercurea Sibiului au fost avansați în grad 7 subofițeri;
  • Din cadrul Stației de Pompieri Agnita au fost avansați în grad 10 subofițeri.

„Dragi colegi, astăzi este o zi de sărbătoare pentru familia noastră profesională. Fiecare dintre voi a demonstrat prin curaj, determinare și profesionalism că merită să fie recunoscut și avansat în grad, chiar dacă această avansare este una la termen. Avansarea în grad nu este doar o recunoaștere a eforturilor voastre individuale, ci și o dovadă a angajamentului nostru comun de a servi comunitatea sibiană cu onoare și dedicare. Prin munca voastră de zi cu zi, ați arătat că sunteți pregătiți să faceți față celor mai mari provocări și să interveniți prompt pentru a salva vieți și a proteja bunurile oamenilor. Curajul și altruismul vostru sunt sursa noastră de inspirație și mândrie. Vă felicit din toată inima și vă mulțumesc pentru devotamentul de care dați dovadă. Continuăm să lucrăm împreună, ca o echipă unită și puternică, pentru a asigura siguranța și bunăstarea comunității noastre. Vă doresc succes în noile voastre responsabilități și vă îndemn să rămâneți mereu la fel de dedicați și implicați.” le-a transmis în cadrul ceremoniei domnul inspector șef Locotenent-Colonel Trefaș Lucian.

Încheiem prin a exprima recunoștința față de toți pompierii sibieni pentru sacrificiile și eforturile lor continue. Împreună, vom continua să ne îndeplinim misiunea de a proteja și servi comunitatea sibiană.

Ultima oră