vlad este tânărul mort în accidentul dintre arpașu de sus și ucea
Sursa: Info Trafic Fagaras/Facebook

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața, miercuri noaptea, într-un accident rutier produs la limita dintre județele Sibiu și Brașov. Băiatul se numea Vlad și era sibian. 

Accidentul a avut loc în 31 iulie, în jurul orei 23:00, pe drumul județean dintre localitățile Arpașu de Sus și Ucea de Sus. Vlad se afla la volanul autoturismului său și, la un moment dat, a pierdut controlul, și s-a răsturnat pe carosabil. 

vlad este tânărul mort în accidentul dintre arpașu de sus și ucea
Sursa: Info Trafic Fagaras

Zona s-a umplut imediat de echipaje de poliție și ambulanțe. A intervenit inclusiv un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Brașov pentru a-l extrage pe tânăr dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Băiatul a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare. După o oră în care s-au chinuit să îl stabilizeze, tânărul a decedat. Potrivit reprezentanților SAJ Sibiu, acesta a prezentat un traumatism cranio-cerebral sever, dar și alte traumatisme grave la nivelul corpului. 

Plâns de comunitatea sibiană

Tânărul decedat se numea Vlad Florea. Avea 19 ani și era din Arpașu de Sus. Prietenii îl plâng astăzi și sunt în stare de șoc în urma celor întâmplate. 

„Fie ca Bunul Dumnezeu să-ți mângâie sufletul pustiit de tragica despărțire. Sincere condoleanţe familiei tale! Drum lin spre îngeri, Vlad Florea”, a transmis, pe Facebook, o amică. 

„Dumnezeu să te ierte, frate drag. Te-ai dus prea devreme. Nu te voi uita niciodată”, a transmis alt prieten. 

vlad este tânărul mort în accidentul dintre arpașu de sus și ucea
Sursa: Facebook/Profil Public

„Drum lin către cer, amice. Ai grijă de Vlad, Doamne! Nu îți voi uita niciodată sfaturile”, a spus altă persoană. 

„Prieten drag, nici nu-mi vine să cred c-ai plecat de lângă noi așa devreme. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, ai fost un băiat, cu sufletul cald. Dumnezeu te-a iubit și te-a vrut lângă el. Dumnezeu să te ierte. Mereu vei rămâne o amintire frumoasă. Acolo sus să ai grijă de familia ta, să le dai putere”, a transmis o altă amică.  

Ultima oră