mesaj important de la conducerea fc hermannstadt pentru măldărășanu. claudiu rotar: “nu am discutat nimic cu mutu”

După scandalul iscat în ultimele zile la FC Hermannstadt, acționarul Claudiu Rotar încearcă să liniștească spiritele și spune că postul antrenorului Marius Măldărășanu nu este în pericol. 

Finanțatorul sibienilor, Claudiu Rotar a negat public orice negociere cu antrenorul  Adrian Mutu și spune că nu s-a luat în calcul plecarea lui Marius Măldărășanu.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt caută înlocuitor pentru Măldărășanu. Negocieri secrete cu Mutu

După ce FC Hermannstadt nu a câștigat în primele trei etape din Superliga, iar jocul echipei a fost unul slab, presa națională a anunțat trative între conducerea clubului de pe malul Cibinului și antrenorul Adi Mutu, iar Măldărășanu a răbufnit, acuzând că nu este respectat!

mesaj important de la conducerea fc hermannstadt pentru măldărășanu. claudiu rotar: “nu am discutat nimic cu mutu”

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Finanțatorul Claudiu Rotar a subliniat că FC Hermannstadt nu a luat în calcul schimbarea antrenorului, dar rezultatele cântăresc decisiv. „În acest moment nu se pune problema demiterii lui Măldărășanu, iar informațiile despre negocierile cu Mutu nu sunt adevărate, nu am discutat cu el. Măldă se simte probabil în pericol din cauza ultimelor rezultate, dar el e conștient că doar rezultatele îl pot ține la echipă. Momentan nu am luat în calcul schimbarea lui. Când vom avea de gând să îl schimbăm, vă asigur că el o să fie primul care o să afle pentru că îi voi spune în față. Dar până atunci doar rezultatele îl pot menține în funcție” a spus Claudiu Rotar pentru Prosport. Săptămâna trecută, presa națională îl dădea pe Mutu în tratative cu alte două echipe din Superliga.

CITEȘTE ȘI: Reacția lui Măldărășanu după ce FC Hermannstadt a negociat cu Mutu: „Nu există minim de respect față de mine” (video)

„M-au deranjat declarațiile făcute după meciul cu Craiova”

După ce tehnicianul sibienilor a declarat public miercuri că nu se simte respectat, Claudiu Rotar a subliniat faptul că Măldărășanu este de trei ani pe banca echipei. După meciul din prima etapă, 0-0 la Sibiu cu Universitatea Craiova, Măldărășanu a ieșit public și a acuzat că nu îi sunt aduși jucătorii doriți, apoi a amenințat cu plecarea de la echipă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

”Clubul îl respectă pe Măldărășanu, dovada clară este prezența lui la noi de trei ani. Alte cluburi nu își țin antrenorii nici trei luni. Nu vă ascund faptul că am avut o discuție cu el și i-am spus în față că m-au deranjat declarațiile lui făcute după meciul cu Craiova. I-am explicat că dacă are unele nemulțumiri aș prefera să vină și să discutam în bucătăria noastră internă, nu să aflu de la televizor ceea ce îl deranjează. Nu știu de unde a tras concluzia Măldărășanu că nu îl respectăm. Vă repet: e de trei ani la noi, iar lucrul ăsta e dovadă clară că îl respectăm” a mai declarat Claudiu Rotar.

Un alt conflict dintre conducere și antrenor a fost declanșat de faptul că Măldărășanu l-a cerut la echipă pe mijlocașul Ioan Filip (35 ani), însă acționarii au refuzat transferul, iar jucătorul a semnat cu o echipă de Liga 2. Strategia clubului este de a crește jucători care pot fi vânduți în viitor pe sume de transfer.

CITEȘTE ȘI: Jucătorul dorit de Măldărășanu și refuzat de conducerea lui FC Hermannstadt. Conflictul ar putea duce la plecarea antrenorului

FC Hermannstadt nu a câștigat după trei etape de SuperLiga, iar vineri, de la ora 19,00 joacă în deplasare cu Oțelul Galați.

mesaj important de la conducerea fc hermannstadt pentru măldărășanu. claudiu rotar: “nu am discutat nimic cu mutu”

Ultima oră