incident halucinant în centrul sibiului. un bărbat a urinat lângă o terasă și a amenințat oamenii cu o armă (video)

Un incident tulburător a avut loc joi seara în centrul municipiului Sibiu. Un individ agresiv s-a dezbrăcat în văzul trecătorilor, a urinat lângă o terasă și a amenințat oamenii cu un pistol, care ulterior s-a dovedit a fi de jucărie. 

Incidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 20:45, pe Pietonala Bălcescu din Sibiu. Un bărbat care s-ar fi aflat într-o stare avansată de ebrietate a mers pe terasa unui local, a amenințat clienții aflați la mese, după care a urinat în văzul trecătorilor. Martori la acest incident halucinant au fost și câțiva copii, aflați în zonă alături de părinții lor. 

„Persoana respectivă a mers la o terasă, a agresat mai multe persoane din jur, le-a obligat să le cumpere câte o bere, iar apoi le-a amenințat, arătându-le o parte dintr-un pistol. S-a dovedit a fi un pistol de jucărie, dar oamenii au fost terifiați când au văzut tocul. Erau inclusiv copii în zonă, strada era aglomerată. După aceea s-a dezbrăcat și s-a urinat pe Bălcescu lângă terase. Toată lumea era prezentă, nu sunt lucruri normale”, a spus un martor. 

Oamenii aflați în zonă au sunat la 112, iar în scurt timp un echipaj a venit la fața locului. Bărbatul a fost legitimat, iar asupra lui a fost găsit ulterior și un telefon mobil, pe care individul îl furase de la angajatul unei terase. 

Potrivit martorilor care au luat legătura cu Ora de Sibiu, individul este cunoscut ca fiind agresiv și își face veacul în zona centrală a orașului. 

Ultima oră