bărbat prins cu 5 kilograme de droguri asupra lui

Un bărbat de 50 de ani a fost prins în flagrant delict într-o localitate din județul Cluj când vindea peste 5 kilograme de substanțe psihoactive.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Timișoara au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Acesta a fost prins miercuri în flagrant delict, într-o localitate din județul Cluj, în timp ce ar fi comercializat substanțe psihoactive.

„Astfel, în urma realizării prinderii în flagrant delict, în interiorul autoturismului bărbatului, au fost descoperite 8 pungi din plastic transparent, conținând aproximativ 5,46 kilograme de substanțe psihoactive (2MMC), cantitatea fiind tranzacționată în schimbul a 135.000 de lei”, transmite IGPR, transmite Mediafax.

Polițiștii au făcut și o percheziție la locuința bărbatului, unde au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

Procurorii au dispus reținerea bărbatului de 50 de ani pentru 24 de ore, iar joi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Ultima oră