arhitectul alexandru găvozdea vine joi la „ora locală”. anunță o viitoare candidatură la primărie și critică noul pug al sibiului (video)
(c) Daniel Filimon

Candidatul independent la Primăria Sibiu, arhitectul Alexandru Găvozdea, vine joi la ”Ora Locală” unde va vorbi despre planurile de viitor, dar și despre PUG-ul Sibiului. Materialul poate fi urmărit joi, de la ora 20:30, pe Ora de Sibiu!

YouTube video

Candidatul independent cu cel mai bun scor obținut la alegerile locale din luna iunie, anunță în cadrul interviului „Ora Locală” faptul că va candida din nou peste patru ani și explică de ce își dorește acest lucru.
Alexandru Găvozdea critică și viitorul PUG al Sibiului, despre care spune că este „un pas în spate” pentru municipiu. De asemenea, a mai vorbit despre planurile politice, inclusiv despre intrarea într-un partid politic.

Urmăriți întregul interviu, joi – 1 august, de la ora 20.30, la ”Ora Locală”, pe www.oradesibiu.ro, precum și pe paginile de Facebook Ora de Sibiu, Ora de Șelimbăr și Ora de Mediaș, dar și pe canalul nostru de Youtube.

 

Ultima oră