zece locatari evacuați dintr-un bloc din cisnădie în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Zece persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Cisnădie, în urma izbucnirii unui incendiu într-un apartament. 

Pompierii sibieni au intervenit de urgență în Cisnădie pe strada Piața Nouă pentru stingerea unui incendiu de apartament. La fața locului s-au mobilizat mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

zece locatari evacuați dintr-un bloc din cisnădie în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Incendiul se manifesta la un apartament de la etajul 4 al imobilului, în bucătărie și hol, cu flacără și degajări de fum. Se pare că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

„S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului care a afectat o suprafață de aproximativ 20 de mp din apartament. Întregul apartament a fost inundat cu fum, astfel pompierii au acționat și pentru ventilarea apartamentului”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din întregul imobil au fost evacuate 10 persoane, două dintre ele au suferit un atac de panică, fiind monitorizate la fața locului. Ele au refuzat transportul la spital.

Ultima oră