primarul ales al cisnădiei, mircea orlățan, invitat miercuri la ”ora locală”. aduce vești bune pentru locuitorii din cartierul arhitecților (video)
(c) Daniel Filimon
Primarul ales al Cisnădiei, Mircea Orlățan, vine miercuri la ”Ora Locală” unde va vorbi despre planuri de viitor, transportul în comun, dar și alte proiecte importante care vizează cetățenii din Cartierul Arhitecților. Materialul poate fi urmărit miercuri, de la ora 20:30, pe Ora de Sibiu!
Mircea Orlățan vine, miercuri, de la ora 20:30, la „Ora Locală”. Primarul ales al Cisnădiei a dezvăluit că a fost amenințat în campania electorală, dar a vorbit și despre planurile pe care le are pentru a dezvolta orașul Cisnădie și care este viziunea lui asupra Cartierului Arhitecților.„Noi avem în plan să aducem Tursib-ul până la ultimul giratoriu”, a spus Orlățan.
Acesta a susținut, de asemenea, că a fost agresat fizic pe stradă în timpul campaniei electorale. „Toate au o limită”, a spus primarul ales al Cisnădiei.
Urmăriți întregul interviu, miercuri – 31 iulie, de la ora 20.30, la ”Ora Locală”, pe , precum și pe paginile de Facebook Ora de Sibiu, Ora de Șelimbăr și Ora de Mediaș, dar și pe canalul nostru de Youtube!

Ultima oră