incendiul de la platforma oltchim râmnicu vâlcea nu a fost stins. a șasea zi de intervenție a pompierilor

Incendiul de pe platforma Oltchim, care se manifestă la deşeuri şi care a izbucnit încă de vineri dimineaţă, nu a fost încă stins, iar pompierii monitorizează în continuare zona. Miercuri dimineaţă sunt patru focare care fumegă în continuare.

”La incendiul de la depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim continuă misiunea în vederea monitorizării şi lichidării eventualelor focare existente. În prezent sunt 4 focare fără flacără, doar emisie de fum„, a anunţat, mierfcuri dimineaţă, ISU Vâlcea, relatează News.ro

Sursa citată a rpecizat că supravegherea se realizează cu ajutorul unei autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu doi subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea.

Incendiul, care se manifestă la deşeuri depozitate pe platforma Olchim din Râmnicu Vâlcea, a îzbucnit încă de vineri dimineaţă.

Duminică după-amiază, după aproape 60 de ore, pompierii anunţau că incendiul a fost stins, pentru ca ulterior să anunţe noi focare.

Iniţial, incendiul s-a menifestat cu flacără deschisă şi fum dens, ulterior fiind doar focare mocnite cu fum. Deşeurile sunt depozitate în stivă înaltă de 20 de metri.

Ultima oră