fc hermannstadt nu se poate baza la galați pe unul din cei mai importanți jucători
Foto: FC Hermannstadt

Atacantul Jovan Markovic nu a făcut deplasarea cu FC Hermannstadt la Galați, pentru jocul cu Oțelul, acesta fiind accidentat.

Jovan Markovic a devenit indisponibil pentru jocul de vineri, de la Galați, după ce genunchiul i s-a umflat la finalul jocului cu Unirea Slobozia, scor 1-1. Examenul RMN efectuat marți de atacant a dezvăluit un lichid la menisc.

YouTube video

”Markovic a făcut o alunecare meciul trecut, a fost prins puțin cu piciorul sub el și i-a recidivat o problemă mai veche la menisc. Are niște lichid la genunchi, din păcate meciul de la Galați nu va fi lângă noi. Îmi pare rău, deja el cumulase 45 de minute într-un meci, alte 45 în alt meci, lucrurile erau bine și pentru el, dar acum va trebui să ia o scurtă pauză. Sperăm să îl avem etapa următoare lângă noi” a anunțat antrenorul Marius Măldărășanu.

Astfel, Aurelian Chițu este singurul vârf al sibienilor valid pentru jocul de vineri, de la Galați. Pe postul de atacant mai poate evolua și Ianis Stoica, care însă de obicei joacă în bandă stânga.

Jovan Markovic a fost adus recent de la FC Hermannstadt sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova.

FC Hermannstadt îl mai are indisponibil pe Vahid Selimovic, accidentat în perioada cantonamentului.

Ultima oră