ceremonie de avansare în grad la academia forțelor terestre „nicolae bălcescu” din sibiu (foto)

În ultima zi a lunii iulie, în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, a avut loc ceremonia de avansare în grad, la termen, pentru o parte dintre colegii AFT.

Momentul unic al înaintării în gradul următor reprezintă, pentru militari, un sentiment de mândrie și realizare personală și profesională, dar care vine și cu responsabilități suplimentare în ceea ce privește performanța și angajamentul față de misiunile încredințate.

Pentru personalul militar, avansarea în gradul următor presupune parcurgerea succesivă a stagiilor în grad și funcție, precum și a cursurilor de carieră, sistem care conferă tuturor posibilitatea atingerii celor mai înalte trepte ale ierarhiei militare.

”Odată cu înmânarea însemnelor de grad, comandantul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghiță Bârsan a adresat felicitări colegilor noștri.” spun reprezentanții AFT Sibiu.

ceremonie de avansare în grad la academia forțelor terestre „nicolae bălcescu” din sibiu (foto) ceremonie de avansare în grad la academia forțelor terestre „nicolae bălcescu” din sibiu (foto) ceremonie de avansare în grad la academia forțelor terestre „nicolae bălcescu” din sibiu (foto) ceremonie de avansare în grad la academia forțelor terestre „nicolae bălcescu” din sibiu (foto) ceremonie de avansare în grad la academia forțelor terestre „nicolae bălcescu” din sibiu (foto) ceremonie de avansare în grad la academia forțelor terestre „nicolae bălcescu” din sibiu (foto)

Ultima oră