aproape 100 de participanți din 17 țări participă la sibiu wake trophy pe lacul lui binder
Aproximativ 80 de participanți din 17 țări s-au înscris până în prezent la concursul de wakeboarding  din acest weekend, organizat la Lacul Binder.
Aproape 80 de participanți din 17 țări s-au înscris până acum la cea de-a treia ediție Sibiu Wake Trophy 2024, un concurs de wakeboarding și wakeskate de 4 stele, parte din IWWF World Ranking cu 600 de puncte, care va avea loc la Complexul Lacul Binder din Sibiu. Complexul are o instalație de transport pe cablu pentru wakeboarding și ski nautic unică în Transilvania ca lungime a cablului.
Competiția se desfășoară în perioada 2-4 august și este organizată de Federația Română de Schi Nautic și Wakeboard (FRSW), în colaborare cu International Waterski & Wakeboard Federation (IWWF).
aproape 100 de participanți din 17 țări participă la sibiu wake trophy pe lacul lui binder
Pasionații de wakeboarding și wakeskate care dețin o licență IWWF din partea Federației naționale care nu au reușit să se înscrie la concurs, o mai pot face la fața locului, la Lacul lui Binder, în data de 1 august, în intervalul orar 12.00-20.00 sau în data de 2 august până la ora 16.00. Categoriile de concurs sunt: „Wakeboard Men & Women”: Juniori, Open, Masters și „Wakeskate”: Open Men & Women.
Practicanții de sporturi alternative, precum și publicul larg, este invitat să participe și să urmărească această competiție unică în România care reunește pasionați de wakeboarding și wakeskate din întreaga lume, se arată într-o postare de pe pagina de facebook a Primăriei Sibiu.

Ultima oră