accident pe dn1 la șelimbăr. două persoane încarcerate (update)
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU #1

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineața, pe DN1 la Șelimbăr. Două persoane au rămas încarcerate în urma coliziunii. 

UPDATE

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1 a sensului Veștem – Sibiu, un bărbat în vârstă de 67 de ani, cetățean străin, a întors neregulamentar și a intrat în coliziune cu autoturismul condus pe banda 2 a aceluiași sens de către un sibian în vârstă de 33 de ani, proiectându-l în afara carosabilului.

accident pe dn1 la șelimbăr. două persoane încarcerate (update) accident pe dn1 la șelimbăr. două persoane încarcerate (update)

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto cetățean străin, a soției acestuia, în vârstă de 70 de ani, precum și a celuilalt conducător auto și a unui pasager din mașina condusă de sibian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Sibiu.

„În urma accidentului toate cele patru persoane au fost transportate la UPU Sibiu conștiente: un bărbat în vârstă de 33 de ani cu traumatism toracic, ⁠un bărbat în vârstă de 41 de ani cu traumatism facial, o femeie în vârstă de 70 de ani cu traumatism toracic și ⁠un bărbat de 67 de ani cu traumatism toracic și de membre inferioare preluat de un echipaj SAJ, solicitat la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a produs pe DN 1, la kilometrul 303+950m, în Șelimbar. „Trafic îngreunat din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două autoturisme”, au informat reprezentanții IPJ Sibiu.

accident pe dn1 la șelimbăr. două persoane încarcerate (update)
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU #1

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o motocicletă SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

„Din primele informații două persoane au nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Intervenția este în dinamică. Revenim cu detalii!

Ultima oră