accident între sadu și tălmaciu. două tinere, transportate la spital

Polițiștii au intervenit miercuri seara la un accident produs pe DJ 105G, între Sadu și Tălmaciu. Dou persoane au fost transporate de urgență la spital.

„Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse pe direcții opuse, unul spre Tălmaciu, condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Sadu, celălalt condus spre Sadu de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Tălmaciu. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Sadu și a unei pasagere din mașina pe care acesta o conducea, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Cisnădie, ambii fiind transportați la spital conștienți. Momentan, traficul este blocat total”, a transmis Elena Wlater, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident între sadu și tălmaciu. două tinere, transportate la spital

Pompierii au intervenit cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj SAJ au intervenit de urgență pe DJ 105G, între localitățile Sadu și Tălmaciu la un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme și patru persoane.

„În urma accidentului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, este vorba de o femeie de 21 de ani care acuză dureri la membre și atac de panică. Aceasta este transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu medic. Echipajul SAJ a preluat cealaltă victimă, un bărbat de 22 de ani.  Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, potrivit ISU Sibiu.

Echipajul SAJ l-a transportat la UPU Sibiu pe bărbatul de 22 de ani care a suferit un traumatism cranian și traumatisme de membre inferioare și superioare stângi.

Ultima oră