a murit claudia, asistenta de la spitalul militar diagnosticată cu cancer: „un om cu suflet bun și frumos”

Claudia Crucioiu, asistenta de la Spitalul Militar de Urgență din Sibiu diagnosticată cu cancer, a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Reprezentanții spitalului au transmis un mesaj emoționant.

Anul 2023 a fost unul greu pentru Claudia și la fel de provocator continua să fie și 2024, însă tânăra asistenta nu își pierduse optimismul până în ultimul moment. La trei luni după ce a împlinit 30 de ani, în luna iunie a anului trecut, după o serie de investigații medicale, a primit un diagnostic crunt – cancer de colon. Claudia a dus o luptă grea cu boala și a sperat până în ultima clipă că va reuși să câștige, însă, din păcate, deznodământul a fost altul. Colegii de la Spitalul Militar i-au scris un mesaj de adio pe pagina de facebook a spitalului.

a murit claudia, asistenta de la spitalul militar diagnosticată cu cancer: „un om cu suflet bun și frumos”

„Colectivul Spitalului Clinic Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu își exprimă profundul regret față de trecerea la cele veșnice a sergentului major Maria-Claudia Crucioiu. Plecată mult prea devreme dintre noi, la vârsta de doar 31 ani, Claudia a dus o luptă grea, pe care toți speram să o câștige în fața bolii.

Absolventă a Cursului de formare a subofițerilor în activitate pe filiera indirectă, serviciul medical, promoția 2020, Claudia a ales profesia de subofițer sanitar dorindu-și să învețe mai multe despre îngrijirea bolnavilor și despre cum poate să-i ajute să-și recapete starea de sănătate. Va rămâne în amintirea noastră mereu cu zâmbetul pe buze, un om cu suflet bun și frumos! Întreg colectivul SCMU Sibiu este alături de familia îndoliată. Drum lin spre cer!”, a transmis colectivul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu.

Ultima oră