șeful ipj sibiu cere sprijinul prefecturii pentru stoparea consumului de droguri. „ne afectează pe toți!”

În cadrul ședinței de marți de la Colegiul Prefectural, șeful IPJ Sibiu a cerut sprijinul Prefecturii pentru combaterea consumului de droguri în județul Sibiu.

După ce șeful IPJ Sibiu a prezentat acțiunile derulate de IPJ Sibiu pentru combaterea consumului de droguri. Mai exact, a vorbit despre campania locală intitulată ,,Your
Extraordinary Succes without Drugs,, – DA vieții fără droguri”. În cadrul campaniei au fost derulate 93 de activități informativ-preventive, având ca beneficiari 2.659 de elevi. din Muncipiul Sibiu.

La finalul prezentării, șeful IPJ Sibiu Tiberiu Ivancea a transmis un mesaj puternic în sala de conferință referitor la consumul de droguri în județul Sibiu. „Aș dori să fac un apel către toți colegii din sală. Nu este un fenomen care ne afectează doar pe noi ca instituție, ne afectează pe toți, întreaga societate sibiană. Pentru că toți aveți copii sau nepoți și auziți tot felul de povești, de oameni, de lucruri care supun copiii acestor riscuri, vă rog să ne spuneți orice informație în sensul acesta pentru că este bine-venită”, a spus Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu.

Citește și: Poliția vrea să cumpere ochelari care simulează efectele consumului de droguri și să pună materiale antidrog în autobuze și în festivalurile din Sibiu

 

Ultima oră