gafă cu iz de scandal la artmania. trupa broknagar s-a adresat publicului cu „gypsy f****”
Sursa foto: Fcebook/ Iulia Caspu
Solistul formației Borknagar s-ar fi adresat publicului de sâmbătă de la ARTmania cu formula „gypsy folks”. După incident, trupa și-a cerut scuze pentru modul în care sâmbătă s-a adresat publicului.

Vocalistul formației Borknagar a făcut o gafă la concertul de sâmbătă seara de la ARTmania, adresându-se publicului cu „gypsy folks”. Unii dintre cei prezenți la concert ar fi auzit chiar adresarea de „gypsy fucks”. Formația a trimis un mesaj prin care își cere scuze publicului dacă s-a simțit jignit pentru că nu asta ar fi fost intenția.

„Îmi pare profund rău pentru cuvintele pe care le-am spus pe scena de la ARTmania (Sibiu, România) sâmbătă aceasta. Vă asigur că nu am vrut să jignesc nici cultura romă, nici cultura română. Eu însumi am moștenire rome, fapt de care mama m-a învățat mereu să fiu mândră. În familia mea, cuvântul „țigan” a fost întotdeauna folosit cu mândrie, iar pentru mine a fost întotdeauna o insignă de onoare.

Cu toate acestea, recunosc că utilizarea de către familia mea a termenului poate să nu reflecte modul în care se simt alții. Îmi cer scuze pentru că nu am luat în considerare acest lucru și pentru orice rău pe care l-am cauzat. Cred că muzica este un limbaj universal care ne leagă pe toți și sper să putem continua să o împărtășim și să o sărbătorim împreună. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper că mă veți ierta!”, a transmis formația Borknagar pentru ARTmania.

Ultima oră