fc hermannstadt caută înlocuitor pentru măldărășanu. negocieri secrete cu mutu

Startul slab de campionat al echipei FC Hermannstadt și criticile publice la adresa conducerii fac ca postul antrenorului Marius Măldărășanu să se clatine tot mai mult. 

După trei etape din SuperLiga, FC Hermannstadt este penultima, cu doar două puncte și cu un joc departe de obiectivul anunțat, intrarea în play-off. Dominată pe teren propriu și de Slobozia, echipa sibiană este departe de așteptări în primele etape, deși s-au făcut transferuri importante în vară.

Conform GSP.ro, Adrian Mutu se află în negocieri cu FC Hermannstadt. Sibienii sunt antrenați de trei ani de Marius Măldărășanu (49 de ani), care mai are contract până la finalul sezonului actual, însă nu este exclusă o despărțire de tehnician. În plus,  strategia clubului este de a promova tineri care ulterior să poată fi valorificați, în timp ce Măldă mizează și cere jucători cu mare experiență.

Totuși, șansele ca Adrian Mutu să vină la Sibiu sunt destul de mici, mai ales că este și pe lista Federației pentru a prelua naționala. „Briliantul” este mult mai tentat de a prelua postul de antrenor al echipei naționale.

De curând, Adrian Mutu a dezvăluit că are o ofertă din SuperLigă, dar fără să divulge numele echipei. ”Sunt discuții. Dacă aș spune da, mâine aș fi acolo”, a declarat recentAdrian Mutu, fiind acum clar că se referea la Sibiu.

În cariera lui, Mutu le-a mai antrenat pe FC Voluntari, Al Wahda, FC U Craiova, Rapid, Neftci Baku și naționala de tineret a României, fără a avea rezultate notabile.

Astfel, conducerea lui FC Hermannstadt trebuie să caute și alte soluții de antrenor, dacă situația nu se redresează rapid la echipă.

Până atunci, sibienii mai negociază aducerea unui mijlocaș central străin și mai caută și un vârf, pentru a crea concurență și mai mare în ofensivă. Cei doi atacanți, Markovic și Chițu nu au reușit încă să înscrie în acest sezon.

Ultima oră