csc șelimbăr a readus la echipă un mijlocaș cu experiență

Formația de Liga 2 CSC Șelimbăr a anunțat transferul mijlocașului central Robert Boboc, care revine la echipă după un an.

Robert Boboc a semnat cu CSC 1599 Șelimbăr, echipă la care revine după doar un an. Mijlocașul a mai evoluat pentru ”călăreții roșii” în perioada 2121-2023.  Boboc a mai evoluat la CS Mioveni, U Cluj, SCM Pitești, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, Dunărea Călărași, CSM Reșița, FC Brașov – SR și FC Argeș.

”Bine ai revenit, Robert Boboc!  Mijlocașul de 29 de ani se reîntoarce la echipa noastră, semnând un contract valabil pentru un an de zile, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an. Robert a evoluat pentru călăreții roșii în sezoanele 2021 – 2022 și 2022 – 2023. A îmbrăcat tricoul Șelimbărului în 33 de partide. În cariera sa, Robert Boboc a mai jucat pentru formații precum CS Mioveni, U Cluj, SCM Pitești, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, Dunărea Călărași, CSM Reșița, FC Brașov și FC Argeș. Îi dorim mult succes!” este postarea dată publicității marți de clubul CSC 1599 Șelimbăr. 

Boboc este cel de-al 15 jucător nou al ”călăreților roșii” transferat în această vară. Anterior, clubul de lângă Sibiu i-a mai anunțat oficial și pe portarii Rareș Măluțan și Marian Brașoveanu, fundașul dreapta Benjamin Hanzu, fundașii centrali Cătălin Gogor și Luca Popa, fundașii stânga Sorin Șerban și Salvatore Marrone, mijlocașul dreapta Lucian Buzan, mijlocașul central Tudor Butucel și atacanții Daniel Olariu, Cosmin Bucuroiu, Vitaliy Nerukh, Matko Babic și Bogdan Rotar. Juniorul Emanuel Bârză (18 ani) este și el o noutate în lotul primei echipe, după ce a fost promovat din cadrul clubului.

În prima etapă de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr va sta, deoarece Federația a amânat meciul cu Corvinul Hunedoara, echipă angrenată în cupele europene.

Ultima oră