puzderie de șoferi băuți la volan în weekend în județul sibiu. unul avea alcoolemie de aproape 1,3 la mie
foto: arhivă

În ultimele zile, polițiștii din județul Sibiu au intervenit în mai multe cazuri de conducere fără permis și sub influența alcoolului. Pe 26 iunie, în Laslea, un bărbat de 40 de ani a fost prins conducând o autoutilitară fără permis și cu o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice și s-a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Pe 26 iulie, în municipiul Sibiu, un tânăr de 28 de ani a fost oprit pe Bulevardul Mihai Viteazu, având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur. De asemenea, pe 27 iulie, un bărbat de 29 de ani a fost prins în Retiș conducând un moped fără permis și cu o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur.

Pe 27 iulie, un alt caz a fost înregistrat pe autostrada A1, unde un tânăr de 18 ani a fost prins conducând fără permis și cu un autoturism neasigurat. Acesta a fost sancționat și i s-au retras certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului.

În noaptea de 28 iulie, poliția din Agnita a oprit un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, cu o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur. În aceeași zi, un alt șofer din Slimnic, de 46 de ani, a fost prins conducând cu o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur.

Ultimul incident s-a petrecut pe 28 iulie, în municipiul Sibiu, unde un tânăr de 24 de ani a fost prins conducând fără permis și cu o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur. Acesta a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În toate cazurile, poliția a deschis dosare penale și continuă cercetările.

Ultima oră