incendiu uriaș la cașolț. o casă și două anexe făcute scrum, iar 3 persoane au făcut atac de panică

Un incendiu de amploare a avut loc în localitatea Cașolt, județul Sibiu, unde au ars în totalitate două anexe gospodărești (o sură cu fân și un grajd) pe o suprafață de aproximativ 100 mp, precum și o casă vecină, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, inclusiv bunurile din interior.

Pompierii de la ISU Sibiu, intervenind cu două autospeciale de stingere, o autocisternă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție, au reușit să salveze alte două case vecine și animalele din grajd. La fața locului a intervenit și SVSU Roșia.

Echipajul medical prezent la fața locului a acordat îngrijiri pentru trei persoane care au suferit atacuri de panică, însă acestea au refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost jocul copiilor cu focul deschis în spații închise.

Casă și două anexe cuprinse de flăcări într-o gospodărie din Cașolt (foto)

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodărești și la acoperișul casei de locuit, cu posibilitate de extindere la vecinătăți. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, iar intervenția s-a desfășurat rapid pentru a preveni pagubele suplimentare.

Ultima oră