fc hermannstadt și-a aflat adversarul din prima etapă din superliga feminină

Casa Fotbalului a găzduit luni tragerea la sorți a țintarului SuperLigii Feminine, sezonul 2024-2025. SuperLiga Feminină debutează cu opt echipe la linia de start, la fel ca în sezonul precedent.

Echipele care evoluează în acest sezon sunt Farul Constanța, Universitatea Cluj, FK Csikszereda, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, Vasas Femina FC, Atletic Olimpia Gherla, FC Hermannstadt și CSM Unirea Alba Iulia, scrie Mediafax.

Cele opt echipe vor juca între ele tur-retur, totalizând 14 meciuri. Acest format asigură fiecărei echipe întâlniri pe teren propriu și în deplasare cu toate celelalte participante.

La finalul sezonului regulat, primele patru echipe vor avansa în play-off, iar ultimele patru vor intra în play-out. Atât în play-off, cât și în play-out, se vor juca meciuri tur-retur de două ori (2x tur-retur), adăugând încă 12 meciuri la programul sezonului, astfel acesta va cuprinde un total de 26 de meciuri.

FC Hermannstadt va disputa primul joc oficial din Superliga la Cisnădie, pe 25 august, cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

Echipa pregătită de Octavian Budică a disputat până acum un singur joc amical, cu Student Sport Alba Iulia, pe care l-a câștigat.

Vor mai urma jocuri de verificare cu Olimpia Cluj (3 august), Gloria Bistrița (10 august) și Poli Timișoara (17 august). În perioada 4-9 august, echipa sibiană va susține un cantonament la Hârșova.

Program etapa 1 (25 august 2024):

Universitatea Cluj – Farul Constanța
FC Hermannstadt – FK Csikszereda
CSM Unirea Alba Iulia – CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud
Atletic Olimpia Gherla – Vasas Femina FC

Ultima oră