accident mortal pe dn1 la mohu. doi oameni și-au pierdut viața (foto)
Sursa: Grup WhatsApp Radar/RAR/Poliție SB

Doi oameni au murit luni în urma unui accident grav pe DN1 la Mohu în județul Sibiu. 

Polițiștii rutieri au intervenit luni la un accident deosebit de grav, produs pe DN 1, în zona Mohu (Gaucho).

Citește și: Bărbații morți în accident la Mohu veneau de la pescuit

Un șofer a trecut prin sensul giratoriu și s-a răsturnat cu mașina. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Sibiu, un sibian în vârstă de 79 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu care face accesul în Parcul Industrial Șelimbăr, după care s-a răsturnat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul, au rămas încarcerați. Aceștia au fost extrași de echipajele venite în sprijin, dar din păcate erau decedați.

„Cele două persoane au rămas încarcerate. S-au efectuat de urgență manevre de descarcerare. Una dintre persoane fiind în stop cardio-respirator, s-a aplicat de urgență protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor făcute de salvatori ambele persoane au fost declarate decedate la locul accidentului. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 79 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața și un bărbat de aproximativ 80 ani care nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, spune Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră