ultimele zile în care vizitatorii se mai pot înscrie la tombola pentru biciclete shopping city sibiu

Shopping City Sibiu anunță ultima ocazie de a participa la campania de Răzuiești și câștigi, pregătind o serie întreagă de oferte speciale pentru vară. Au mai rămas câteva zile pentru clienți de a face cumpărături și de a scana bonurile pentru șansa de a câștiga una dintre cele 4 biciclete disponibile, precum și alte premii din catalogul SPOT. Bicicletele din concurs sunt expuse în centrul comercial și pot fi admirate de toți pasionații stilului de viață activ, fiind ideale pentru sezonul estival, dar nu numai.

ultimele zile în care vizitatorii se mai pot înscrie la tombola pentru biciclete shopping city sibiu

Shopping City Sibiu revine cu noi idei de timp liber pentru întreaga familie, oferind reduceri substanțiale, premii atractive și noi experiențe de cumpărături. Prin numeroase campanii și promoții, centrul comercial își propune să le aducă relaxare și beneficii concrete clienților. Vizitatorii au acces la produse de calitate la prețuri avantajoase, precum și ocazia de a câștiga premii inedite. Astfel, centrul comercial nu doar că îi răsplătește pe clienții fideli, dar contribuie și la crearea unor amintiri plăcute în sezonul estival.

Alături de oportunitatea vizitatorilor de a fi premiați, vara aceasta sunt invitați să profite de reducerile de până la 70% la articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmeticele selectate. Magazinele SMYK oferă produse de sezon pentru copii la prețuri atractive. În plus, între 3 iunie și 31 iulie, prin achizițiile cu Douglas Beauty Card, clienții beneficiază de 20% reducere la produsele solare. Hervis lansează promoții de până la 50%, valabile între 27 iunie și 11 august, în limita stocului disponibil. Magazinele H&M, C&A, Jysk și Pepco oferă reduceri de până la 50% la articolele preferate. Se alătură și Half Price, Rizzoli, Dovani, Coze, Cocodrillo, Escudo și Triumph cu oferte inedite vara aceasta.

ultimele zile în care vizitatorii se mai pot înscrie la tombola pentru biciclete shopping city sibiu

Până pe 31 iulie, utilizatorii care își descarcă aplicația SPOT și își creează un cont, se pot bucura de ofertele de sezon, în urma achizițiilor de minimum 200 lei pe un singur bon fiscal. Astfel, după ce îl scanează în secțiunea „Răzuiește și Câștigă“, clienții își pot revendica premiile de bun venit, în limita stocului disponibil, de la biroul Info Point din Shopping City Sibiu. În plus, participanții se înscriu automat la tragerea la sorți pentru una dintre cele 4 biciclete, perfecte pentru sezonul de vară.

Mai multe detalii despre evenimentele și campaniile centrului comercial pot fi găsite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.  Nu uitați și de premiile din catalogul aplicației SPOT, perfecte pentru sesiuni de biciclit în oraș sau natură, în siguranță, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, Reserved, Sinsay, Half Price, H&M, C&A, Deichmann, CCC, Humanic, Douglas, DM, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk și Noriel, Lensa, Pandora sau hiperfarmacia Dr. Max.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului, cinema-ului Cineplexx și noii săli de fitness STAY FIT.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi pentru familii.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul

atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 1.600 locuri de parcare.

Ultima oră