grădina zoologică din sibiu a primit noi locatari. cinci pui de lup alb, atracția principală

Cinci pui de lup alb, un pui de ciută, doi pui de marmosetă și șapte lebede negre sunt noii locatari ai Grădinii Zoologice din Sibiu. 

Grădina Zoologică Sibiu continuă să primească noi locatari. Unii dintre ei s-au născut recent aici, iar alții au fost aduși la Sibiu de la alte grădini zoologice din țară și străinătate.

Spre exemplu, 5 pui de lup alb s-au născut la Zoo Sibiu în urmă cu 2 luni, iar acum, după ce s-au adaptat, pot fi văzuți de vizitatori. Un pui de ciută, născut și el în urmă cu câteva săptămâni a fost scos în aer liber, după ce a fost protejat un timp, până s-a adaptat. Familia marmosetelor, cea mai mică specie de maimuțe, s-a înmulțit și ea prin nașterea a doi pui la Zoo Sibiu. Au crescut suficient acum astfel încât pot fi prezentați publicului.

grădina zoologică din sibiu a primit noi locatari. cinci pui de lup alb, atracția principală grădina zoologică din sibiu a primit noi locatari. cinci pui de lup alb, atracția principală

De asemenea, 7 lebede negre au fost aduse luna trecută la Sibiu de la Zoo Budapesta. Este vorba despre 4 adulți și 3 pui care impresionează prin frumusețea penajului. 

grădina zoologică din sibiu a primit noi locatari. cinci pui de lup alb, atracția principală

Sibienii sunt invitați să facă o vizită la Zoo Sibiu, mai ales că se anunță vreme frumoasă la final de săptămână. Intrarea se face între orele 9:30-20:00 pe poarta principală și între 10:00-19:30 pe poarta 2, dinspre Valea Aurie.

Ultima oră