dealerii de droguri prinși joi la sibiu merg după gratii. ceruseră arest la domiciliu

Cei patru traficanți de droguri, reținuți joi de polițiștii din Sibiu, au fost arestați preventiv pentru treizeci de zile. Măsura nu a fost pe placul lor, fiindcă sperau să fie arestați la domiciliu. 

Patru persoane au fost reținute de oamenii legii fiind cercetate pentru trafic de droguri de mare risc. Traficanții au fost ridicați de mascați în urma unor percheziții desfășurate joi în Sibiu și Ludoș. În urma cercetărilor s-a stabilit că, pe parcursul mai multor luni, dealerii au vândut cristal consumatorilor din județ, iar drogurile au ajuns și pe mâna minorilor.

Cei 4 bărbați au fost reținuți, iar vineri după-amiază au fost arestați preventiv, asta deși și-ar fi dorit să primească o măsură mai ușoară. În prezent, aceștia se află în Centrul de Reținere și Arestare din cadrul IPJ Sibiu.

„Admite propunerea de arestare preventivă a inculpaților A.T., B.A.I., B.N. și M.A.I., formulată de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sibiu și, în consecință: Dispune arestarea preventivă a inculpaților pe o durată de 30 de zile, fiecare, cu începere de la data de 26 iulie 2024 și până la data de 24 august 2024, inclusiv. Respinge cererile inculpaților A.T., B.A.I., B.N. și M.A.I. de luare a măsurii arestului la domiciliu. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, se arată în soluția pe scurt dată de magistrați.

Citește și: Dealeri de droguri reținuți la Sibiu

Ultima oră