primarul gheorghe roman a mers să verifice progresul lucrărilor de reparații la școala gimnazială c.i. motaș (video) - sibiu

Vineri, 26 iulie 2024, Primarul municipiului Mediaș, d-nul Gheorghe Roman, însoțit de reprezentanți ai Direcției Tehnice din cadrul Primăriei și ai firmei constructoare, alături de doamna Director a Școlii Gimnaziale C.I. Motaș Mediaș, a realizat o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor de reparații din cadrul școlii. 

Menționăm că în prima jumătate a acestui an s-a semnat contractul „Lucrări de reparații interioare la Școala Gimnazială C.I. Motaș“ cu termen de finalizare în luna decembrie a anului 2024. Acesta include reparații interioare: repararea și zugrăvirea tuturor sălilor de clasă și a holurilor interioare, dar și înlocuirea ușilor interioare. 

În ultimii ani, la Școala Gimnazială C.I. Motaș, s-au efectuat lucrări de reparații la grupurile sociale și au fost înlocuite conductele din subsol, a fost reabilitată instalația electrică și înlocuită parțial centrala termică. 

Investițiile în sistemul de învățământ, investițiile în educația copiilor noștri, din punctul meu de vedere, sunt cele mai importante investiții pe care trebuie să le facă o administrație publică locală. Am fost asta la Școala Gimnazială nr.8 în cartierul Vitrometan. O școală care a intrat într-un program de modernizare încă de anul trecut. Mă bucur să observ că ceea ce se întâmplă aici este ceea ce își doresc cadrele didactice, ceea ce își doresc copii, ceea ce își dorește conducerea instituției de învățământ. Vom continua și în perioada următoare să investim în sistemul de învățământ din municipiul Mediaș, indiferent că vorbim de școli, grădinițe sau licee, a declarat Primarul Municipiului Mediaș, d-nul Gheorghe Roman. 

Prin astfel de lucrări, Primăria Municipiului Mediaș își propune să creeze condiții cât mai bune pentru copii, cu scopul de a spori calitatea actului educațional.

 

YouTube video

Ultima oră