măgura cisnădie dispută șapte partide de verificare. printre adversare și corona brașov
Foto: Florin Mușetoiu

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie a terminat cantonamentul pe plan local și a început pregătirile în Sala Polivalentă, iar de săptămâna viitoare începe jocurile amicale. 

Handbalistele de la Măgura Cisnădie vor disputa primul test pe 31 iulie, cu CSM Ploiești, echipă care joacă în Divizia A, cel de-al doilea eșalon valoric.

Pe 9 și 10 august sunt stabilite două jocuri amicale cu Corona Brașov, echipă de Liga Națională care s-a întărit în această vară.

CITEȘTE ȘI: Se scot la vânzare abonamentele pentru meciurile handbalistelor de la Măgura Cisnădie

În perioada 16-17 august, echipa pregătită de Victorina Bora va merge la Tg. Jiu, unde va disputa alte două jocuri de verificare contra echipei locale CSM, care activează tot în primul eșalon. Ultimele teste înaintea startului Ligii Naționale vor fi pe 23-24 august, în cadrul turneului de la Brașov.

”Sunt suficiente jocuri amicale pentru noi, eu sunt mulțumită. Avem lotul valid, așteptăm doar să revină și Marta Batinovic, care în iarnă a fost operată de ligamente” a spus noua antrenoare a Măgurii, Victorina Bora.

După un deceniu petrecut pe banca Măgurii Cisnădie, antrenorul Alexandru Weber a preluat un post de conducere în cadrul clubului.

Au plecat de la echipă în această vară Iskit Caliskan, Kepic, Galinska, M. Ilie, Tătar, Jlezi, M. Neagu și Vasileukaya. Au fost transferate sârboaicele Sanja Radosavljevic (Krim) și Natasa Lovric (Zeleznicar), iberica Judit Vizuete, franțuzoaica Louise Cusset (Besancon), congoleza Fanta Diagouraga (Deva), slovaca Tatiana Sutranova (CSM Deva), Sarah Darie (CSM Deva) și Krisztina Toth (HC Zalău).

Liga Națională începe pe 31 august, când Măgura va juca în deplasare, cu Rapid București, ocupanta locului 2 în sezonul trecut.

măgura cisnădie dispută șapte partide de verificare. printre adversare și corona brașov
Foto: Sportul Ilustrat

 

 

 

Ultima oră